Gebruik WijdeWijk voor het regelen van zorg

Met een gratis WijdeWijk account regel je ondersteuning voor bijvoorbeeld je ouders in dagelijkse taken. Denk hierbij aan een keer mee naar de dokter, klusjes in of om het huis, boodschappen doen of zomaar een praatje. Door de taken die je aanmaakt te delen met familie, vrienden of mensen uit de wijk krijg jij wat meer vrije tijd en kunnen je ouders met een gerust gevoel langer zelfstandig blijven wonen.

Aanmelden is eenvoudig, veilig en bovendien kost het weinig tijd. Na het aanmaken van je account kun je direct beginnen met het maken en verdelen van taken.

Aanmelden

Gebruik WijdeWijk voor het bieden van zorg

Met een gratis WijdeWijk account kun je naast zorg regelen ook zorg bieden. Met WijdeWijk kun je in contact komen met buren die jouw hulp en aandacht goed kunnen gebruiken. Partners, buren en familie zorgen goed voor hen, maar hebben soms ook andere verplichtingen. Dan is het heel fijn als zij geholpen worden door een vrijwilliger die één of meerdere keren kan helpen. Dit is vrijblijvend: nee antwoorden op verzoeken mag altijd en je mag te allen tijde stoppen.

Aanmelden

Gebruik WijdeWijk met onze zorgproducten

Met een gratis WijdeWijk account kun je gebruik maken van het Geheugensteuntje. Met hulp van het Geheugensteuntje is het vergeten van afspraken of het innemen van medicijnen verleden tijd. Het apparaat werkt feilloos samen met het WijdeWijk platform waarmee er geheugensteuntjes aan kunnen worden gemaakt maar ook hulptaken voor familie, vrienden en zelfs mensen in de wijk. Vervolgens herinnert het Geheugensteuntje, op een vooraf ingestelde tijd de gebruiker aan deze taken doormiddel van een duidelijke stem. Een veilig gevoel voor zowel de gebruiker als familieleden.

Ik wil een gratis Geheugensteuntje